22 July 2010

Wooden Mini House - DIY-

Salam;



serabut serabut semua benda nak buat dulu excited terlampau ketika ini!





dah jadiiii hoyeaahh abaikan comot comot. :p




taraaaaaaa hasilnya. puas hati.! ok mahu beli lagi pattern lain pula :D

kerja di waktu lapang(hanya weekend je mampu nak sentuh. weekdays haram nak sentuh. jeling jeling tahan nafsu fari sentuh. huhuhu). tiada tempahan d ambil buat masa kini. nak? korang beli sila buat sendiri. hehehe. oh ya task paling susah ketika mendevelop wooden mini house ini adalah ketika menjahit!! oh shitto.adalah sgt FAIL!! T_T xpe la xcantik pun tp puas hati sbb buat sendiri. wiring lampu adalah di bantu housemate yg kebentulan adalah org letrik ^_^ berapa kos membelinya?? ntah.. haha email la kalau nak tau. :p


love;

Munirah Abd

7 comments:

  1. sumpah cute! sila buat dan tayang lagi yer..hehe

    ReplyDelete
  2. kat mane ko beli mini house ni???
    cantik...
    ko bgtaula kat aku

    ReplyDelete
  3. @diana, chop chop ni diana mana ni. byk kawan nama diana ni..

    ReplyDelete
  4. @lily lotus, tadi baru beli lagi satu set. nnti buat agi tayang lagi ehh. hehehhe

    ReplyDelete
  5. ni adelah diana busserala...

    ReplyDelete
  6. eeee tak aci kannnn. takpaaaaa T___________T

    :shock:

    ReplyDelete
  7. can i know where is your shop?n the mini house is how money?

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*