30 March 2010

Itu Muka Saya!

Salam;

Yeahh berjaya juga org capture screen muka ku di banner digi itu (Digi Prepaid So Easy To Be Famous). muahahahaha i like. dah lah tu muka bersama2x dgn Heliza lak tu. tapi aku rasa tu fake profile kut. sbb xkan Heliza nak masuk gak kut sah sah dia dah glemer.. ngegeg.

Yang berjaya capture banner yg ada muka ku itu adalah kerol..rakan opismate merangkap classmate masa kat UTeM dulu. gila ko kuar banner tu ada dlm forum tu weii..dekat thread JAVA tu weii.. wahhh tau tau je kan aku suka JAVA kan...bagus bagus..i likeeeeeeeeeeeeeeeeee.. ok i follow sekarang!!




yang happy
Munirah Abd