30 March 2010

Itu Muka Saya!

Salam;

Yeahh berjaya juga org capture screen muka ku di banner digi itu (Digi Prepaid So Easy To Be Famous). muahahahaha i like. dah lah tu muka bersama2x dgn Heliza lak tu. tapi aku rasa tu fake profile kut. sbb xkan Heliza nak masuk gak kut sah sah dia dah glemer.. ngegeg.

Yang berjaya capture banner yg ada muka ku itu adalah kerol..rakan opismate merangkap classmate masa kat UTeM dulu. gila ko kuar banner tu ada dlm forum tu weii..dekat thread JAVA tu weii.. wahhh tau tau je kan aku suka JAVA kan...bagus bagus..i likeeeeeeeeeeeeeeeeee.. ok i follow sekarang!!




yang happy
Munirah Abd

4 comments:

  1. lorrr. napenye tak jegilkan mata sikit. kalau tak dah tak kenal dah mana satu akak, mana satu heliza *bodek sikit* kehkeh :P
    .-= chokilala´s last blog ..Suasana Pagi Di Rumah Saya =-.

    ReplyDelete
  2. wahhh.. pemes.. sah2 pasni laki bini pemes.. hahahaha..
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  3. by the way, nice n simple layout/header.. tenang jiwa mlihat.. hehehe..
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  4. @hanif, perli kaaaaa :razz:

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*