29 March 2010

Normalisation. (cont'd)

Salam

ini adalah sambungan entry mengenai Normalisation yang lepas.untuk mengetahui tentang apakah Normalisation itu.

Sila tonton video di bawah.


video pertama ni terangkan maksud je dulu. di bawah ni pula cara cara nak buat normalisation.




Kurang jelas sila tanya. Minggu ni dan minggu lepas pulun topik ni untuk student database ku. Buat sekali 2 latihan belum tentu boleh paham topik ni. Harus lenjan mereka dgn byk latihan.dan aku pun harus pulun sediakan soalan soalan. ngege.

Selamat Belajar.

prihatin;
Munirah Abd

2 comments:

  1. grrr. i hate normalization. daripada dulu tak paham. eh? akak kena ajar database sekali ke?
    .-= chokilala´s last blog ..Suasana Pagi Di Rumah Saya =-.

    ReplyDelete
  2. @chokilala, haha ko jgn hate hate di buat ko jadi lecturer satu hari nnti akan dapat ajar subjek ni camna..ngege.. aah akak kena ajar database. hebat kan..muahaha..oracle lak tu weii..pengsan :idea:

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*