24 March 2010

1st time ngajar. apa perasaan?

Salam

ye isnin lepas 1st time ok di beri tanggungjawab bercakap depan student.wuhaiii.excited mmg excited tapi ketaqnyaaaaaaaaaaaaaaaa ya ALLAH hanya tuhan saja yang tahu.debar mmg debar weii..macam nak buat presentation. tapi kali ni presentation untuk bagi org paham sampai leh jawab dalam exam. kang xpaham xleh jawab dalam exam.kalau xleh jawab dalam exam apa jawabnya? x pass exam la jawabnya. uishh bahaya bahaya.

masa dalam kelas banyak kali ulang ayat
  1. "Kalau kamu semua tak paham kamu tanya tau"
  2. "Kamu semua paham x?"
  3. "Ada apa-apa soalan x?"

alhamdulillah kelas yang satu ni mmg respond yg sgt bagus. aktif dalam kelas. mmg depa tanya pulun la kasi paham.ok bagus I like. yang lagi satu kelas tak tau macam mana gayanya. sbb dari pengamatan selama aku ikut lecturer senior kelas yang satu ni macam pasif sikit. hurmm macam ada sedikit bahaya di situ. ye lah kalau mereka pasif pasti xkan ada soal jawab kan. kalau xde soal jawab mesti aku susah nak tau adakah mereka paham atau tidak? hurmm harap2x semuanya ok ok belaka. ameen ameen.

yours truely;
Munirah Abd