19 March 2010

Internet @ Ipoh

Salam;

Hooyeahh..

Syukur al-hamdulillah internet sudah aku pasang di rumah sewa Ipoh ini. Oh boleh dapat online sampai lebam. sebab apply yg 1MB punya. haaaaaaa amik ko.boleh download cerita sampai lebam.oh ku suka.No more jealous dengan kawan kawan di KL yg gumbira tgk Gossip Girl. he he he


Eh tadi try download Gossip Girl episode 14 season 3 laju gila weii.. start download pkul 7pm dan habis download setelah aku selesai solat maghrib+baca yassin sekali iaitu end around 8.20pm hebatkan laju..haha ku cintai streamyx. tapi jgn awal2x je ko ok.dah lama ko buat ngok ngek.tp xkut.sbb selama ni kat Banting alhamdulillah boleh la laju kat KL pun aku ada pasang gak.boleh tahan la.byk gak cerita cerita yang aku download.semuanya ok.apa-apa pun streamyx gak la yang ok. segala mak nenek broadband hampeh tak best!! bayar mahal service tahi! apa kes?? huh

ok mari start download desperate housewives yang dah ketinggalan 3 episode(walaupun xlama lagi 8tv nak tayang season latest tp lambat sgt xleh tahan kena download gak..hahah). ok gigih gigih.



btw aku amik yg latest promotion streamyx tu. huhu.apa-apa pun service Streamyx Ipoh adalah sgt pantas kebabom.apply last week dah dapat this week! ok cintakan TM streamyx sekarang!


with love love love love;

Munirah Abd