19 March 2010

Internet @ Ipoh

Salam;

Hooyeahh..

Syukur al-hamdulillah internet sudah aku pasang di rumah sewa Ipoh ini. Oh boleh dapat online sampai lebam. sebab apply yg 1MB punya. haaaaaaa amik ko.boleh download cerita sampai lebam.oh ku suka.No more jealous dengan kawan kawan di KL yg gumbira tgk Gossip Girl. he he he


Eh tadi try download Gossip Girl episode 14 season 3 laju gila weii.. start download pkul 7pm dan habis download setelah aku selesai solat maghrib+baca yassin sekali iaitu end around 8.20pm hebatkan laju..haha ku cintai streamyx. tapi jgn awal2x je ko ok.dah lama ko buat ngok ngek.tp xkut.sbb selama ni kat Banting alhamdulillah boleh la laju kat KL pun aku ada pasang gak.boleh tahan la.byk gak cerita cerita yang aku download.semuanya ok.apa-apa pun streamyx gak la yang ok. segala mak nenek broadband hampeh tak best!! bayar mahal service tahi! apa kes?? huh

ok mari start download desperate housewives yang dah ketinggalan 3 episode(walaupun xlama lagi 8tv nak tayang season latest tp lambat sgt xleh tahan kena download gak..hahah). ok gigih gigih.



btw aku amik yg latest promotion streamyx tu. huhu.apa-apa pun service Streamyx Ipoh adalah sgt pantas kebabom.apply last week dah dapat this week! ok cintakan TM streamyx sekarang!


with love love love love;

Munirah Abd

11 comments:

  1. jgn lupakan i ye.. hehehe.. cintakan i juga k..
    tanpaku, streamyx u sure msih lg dlm status tnda soal (?)..
    hehehe..
    .-= hanif´s last blog ..new mymanutd blog =-.

    ReplyDelete
  2. owhh ye ke...nape saya dapat komen drpd makcik saya kt ipoh yg line x stable..
    btw selamat mendownload.

    ReplyDelete
  3. @ahmadyusrie, hurmm..ala xstable ker?? ok minta simpang sekarang

    ReplyDelete
  4. wow! ipoh area mana tu..haha...(tetiba jer kan?) btw, slmt m'download segala cerita... :)

    ReplyDelete
  5. @joegrimjow, haippppp..ok ok xgembira. ngege tapi nak gembira sbb baru pas donlod GG

    ReplyDelete
  6. @hanif, harus xkan lupakan u.. huhu

    ReplyDelete
  7. @Miss D, taman lapangan jaya. ngegege mari mari download beramai2x

    ReplyDelete
  8. waa.... sonoknye dapat download tanpa pedihkan mata....

    ReplyDelete
  9. @kisahremaja, apakah maksud?

    ReplyDelete
  10. wahh! dah biru tak skrg ni kakmun?

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*