22 March 2010

Digi Prepaid So Easy

Salam;

Saya masuk ini.hehe masuk suka suka. So Easy To Be Famous. Be adored be millions

Konon macam nak gambar kuar dlm banner digi arr konon. ala banner yang macam ni .



Caranya sgt sgt mudah masuk website ini http://www.digi.com.my/prepaidsoeasy/
Kemudian kamu pilih la ikon Be A PhotoStar

Then nanti ada step by step kamu ikut je step2x itu ok.

Selamat Mencuba.
psst if jumpa banner ada gambar aku ngan Hanif kaborkan eh. Kalau dapat printscreen pun ok gak. Ngegege :D

yg excited;

Munirah Abd

2 comments:

  1. info yang menarik le..byk tips saye dpt..cz masih baru lagi..
    .-= ct fad´s last blog ..Bile Aku dapat SotoNg.... =-.

    ReplyDelete
  2. [...] berjaya juga org capture screen muka ku di banner digi itu (Digi Prepaid So Easy To Be Famous). muahahahaha i like. dah lah tu muka bersama2x dgn Heliza [...]

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*