23 January 2011

Apa ada atas meja by Kak Viruspadu

Salam;


hahah kak jemah aka viruspadu xsuh aku buat tapi dia kata kalau nak buat boleh buat. so i'm willing to buat. hahaha mari mari tgk meja cikgu bersepah. ater meja cikgu harus sepah2x dengan buku buku :p

oh bilik cikgu poli di jtmk di puo xde partition O_o. Madam bos kata dah mintak bajet nak beli ntah dapat ntah tidak. xpe la yg penting ada meja nak buat keje.kalau xde lagi parah ok bersyukur.

ha laptop sendirian berhad. bukan xde pc.tapi pc adalah lembab selembab alam. org nak cepat jadi lambat penuh ternak virus. so xyah guna guna tang betul2x emergency case sahaja.

ok itu sahaja

Sekian terima kasih

bila aku tgk balik gambar aku snap and .gif style ni mcm ada entiti lain lak kat bawah meja tu. erkk apakah?

Bulan Bintang