10 January 2011

Polyvore & Tumblr

Salam;

Have u ever heard polyvore?
Tumblr? of coz la pernah dgr kan.

So nak bagi tahu di sini yang I am addicted to polyvore right now!!
Satu hari mcm Wajib design 1 set polyvore and lepas tu share dlm my tumblr

Saya xsebagus org lain yang pandai mix n match baju2x dlm polyvore tu.
But I'm trying. Buruk2x pun at least ada la sorang yg dah like dlm polyvore tu. hahaha *kesian*

If kamu kamu kamu minat fashion2x ni jom la join polyvore boleh berangan konon2x kita pakai baju tu semua.hahaha kuat berangan wei pfffttt.. nak beli baju designer mahal sgt la kan. so kita berangan je la dlm polyvore tu create kita punya set.

Serius seronok. mari mari join polyvore jom.
Wanna see my set collections please visit my tumblr. There's a few set yg dah di publishkan.
Set yang merepek pun ada gak :p ater nak pakai in reality comfirm xdpt jadi berangan sajo :p pfftt

this is the example of my set yg caca marba. buat secara laju laju lepas tu publish. haha konon semangat AJL malam tadi la konon. Konon pegi tgk kat BJ pastu pakai dress la konon pastu carry DSLR. hahah pfftt.. harus tak tinggal itu DSLR!! konon nak amik gambar artist kan. hahhaha wei wei dah dah kuat berimaginasi sungguh!! pfffttt ^___________________^ (nak hilangkan stress pun sesuai gak ni :p)

AJL 25

AJL 25 by muniiera featuring a mohair shawl

i'm soooo nervous for my permanent interview next week!! hopefully everything going smooth. interviewer pun harap2x nice nice jangan garang2x takut T_____T 

love berangan :p ;
Bulan Bintang

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*