21 June 2009

Selamat Hari Bapa




Saya ingin mengucapkan selamat hari BAPA,AYAH,DAD,WALID kepada semua bapa-bapa di seluruh dunia..terutama sekali buat ayah saya En.Abdullah B. L.Abas.. Saya sayang ayah banyak2x..

Terima kasih AYAH atas pengorbanan ayah terhadap keluarga selama ini..
Semoga AYAH di kurniakan kesihatan yg berlipat kali ganda sihat dan sentiasa di murahkan rezeki.. amin..

KAMI SAYANGGGGGGGGG AYAH




eh saya dah tersilap ye..?? hari ini bukan minggu hari bapa ye??
minggu depan eh?? haahhaha..xpelah saya in advanced..

haaaaa baru betul hari ni hari bapa..



vid di atas sgt melucukan..even though nampak mcm child abuse kan..
but for me is not a child abuse..hiksss
sebabnya teringat masa kekecik dulu mcm ni gak lah ayah bergurau ngan kami..
its fun!!!!! tp xde la sampai masukkan dlm laci..setakat lambung2x tu adalah..
dlm vid ni mmg tahap ganas sikit laaa..but i likeeeeeee..hahahhaha..


oh saya rindu zaman kecik2x saya..
walaupun dulu ayah agak garang terlebih + funny
saya tetap akan rindu zaman ituuu..
jadi hargailah ayah kita sebaik mungkin.......
segarang mana pun ayah kita dahulu..
sefunny mana pun ayah kita dahulu..
n jika ada ayah2x anda yg mengabaikan anda(family divorce selalu mcm ni kan..but xsemuanya kannnnnnnnnnnnn)
berpisah jauh mana pun kita ngan ayah kita
xrapat mana pun kita ngan ayah..
dia tetap ayah kita..
tanpa zuriat dari dia dan ibu kita
kita xkan dapat tgk dunia ini!!!!
sayangilah ayah anda!!

maaf aku agak emo kalau isu pasal ayah..
xkesah lah isu ayah atau mak..aku mmg emo...
sesiapa pun akan emo kalau isu ini di bangkitkan kannnnnnnn..


with ♥

4 comments:

  1. happy father's day to all fathers, especially my father.. hehehe..

    ReplyDelete
  2. Warnawanie : happy fathers day ayahhhh

    Sir Hanif Abd Nasir : happy fathers day my future father in law :p

    ReplyDelete
  3. best kan zaman kanak2.... ye.yey....

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*