30 June 2009

Good Luck Masturah Abd

Photobucket
she is my sister.the youngest sister in the family..Masturah is her name. She off to Segamat for further her study at UiTM..

To Adik Masturah.

All the best for your new life!! New environment kan kat segamat tu?? yess situ adalah byk hutan2x..jadi adik boleh belajar dgn tenang..belajar dgn menikmati alam semesta yg nyaman.. Adik juga dapat menghirup udara yg segar amat setiap hari.. jadi hargailah setiap apa yg adik dapat sekarang.. Kakak doakan adik berjaya dlm bidang ini..Sila belajar bersungguh2x utk subjek programming. Kakak yakin adik lagi hebat dari akak!! Sayang adik selalu..

Photobucket
Adik bersama umi dan ayah

Photobucket
Adik yg vogue


Photobucket
muka konon kerek dah masuk kawasan uitm

Photobucket
Adik dan Alang..Alang di Melaka..Adik di Johor.. huhuh


Photobucket
pendaftaran bermula

byk lagi sebenarnya gambar2x adik yg di ambil sebelum,semasa dan selepas menghantar adik ke Uitm..memandangkan saya macam agak busy pada minggu ini.elok kiranya saya postponed utk gambar2x itu..tidak pun saya akan mengupload kannya di dalam facebook atau flickr.. :D


with ♥ ;

5 comments:

  1. DuRiAn rUnTuH : adik amik dip scn comp

    oDiN : woot

    adenium: all the best utk adik jugaaa


    fazrin2211: good luck adik juga

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*