25 June 2009

Murah Rezeki

salam...
hehhe minggu ni jika perasan banyak entry beybear feat doodle's store kan..
cerita pun ala-ala kanak2x riang kan..
hahah..konon2x practise bila dah kahwin kena buat cerita dongeng utk anak tido..
ngegegeg..berangan lebih Munirah Abd ni kannnnnnnnn..dulik..
angan2x itu harusssssssssss!!! hehehe

eh kamu semua...nak share2x ni citer aku telah mendapat rezeki yg murah..
n tersgt happy sampai nak share gak dlm blog ni..
if ada org perasan kat facebook n twitter saya dok bising2x..
nak sangatttttttttttt tgk citer transformers..
buat online booking memanjang full!!!

dan semalam kebetulan office ada buat gath togather kat redbox the curve
hahhhhhhh..korang rase apa telah berlaku selepas berkarok mcm org gilos!!??
yeaaaaaaaaaa..saya telah pergi ke Ceneileisure utk membeli tiket transformers 2
yg konon2x nya hendak di tonton pada malam ini yeeeeee..!!
semasa beratur bersama2x Hanif..sambil khusyuk meniliti pada monitor screen waktu tayangan..konon2x mengharapkan ada tiket lebihan..sbb mengharap sangat nak tgk..
tiba2x saya dan hanif telah di approach oleh seorang indian lady..dia ckp lebih kurang begini..

Indian Lady:"Hi miss do you want free ticket for transfomers..the show will start around 9.30pm tonite..We dont want this ticket"
Saya:"Are you serius?" (mmg xcaya gilaaaaaaaaa)
Indian Lady:"yaaa serius..."
Hanif:"ok..ok..thanks yaaaaaaaaa.."
Saya:"thankssssssss yaaaaa" (sambil buat big smileeeeeee senyum sampai ke telinga!!)


lebih kurang gitu la dialog kami..excited gilosssssssss!!!
oh rezeki2x..alhamdulillah........... syukur!!
xsia2x bersabar selama ini..hehehhhe

apa agi terus naik..beli food utk makan dlm wayang
dan menonton transformers dgn riang riaaaaaaaaaaa..

oh cerita kali ini adalah sangat super best!!
anda yg belum tonton harus tonton!!!

tonton tauuuuuuuuuuuuuuu!! WAJIB!!! hahahah
bagi peminat transformer laaaaa..yg xminat xyah tgk!! hahha
xpun g tgk gak..pasti anda suka!!!!!


Photobucket
semalam ada game dodgeball kat ceneileisure..mcm seronok tgk diorang main baling bola kat org..hahahha...sapa nak main dgn saya permainan ini..jom2x..


Photobucket
the free tickets!!! thanksssssssssssssss


kualiti pic mmg kureng sbb guna K750i..sayang K750i walaupun kualiti pic kureng..


with ♥ ;