17 May 2010

Kawan Baru di Ipoh

Salam;

sepanjang berada di Ipoh saya dah kenal dgn ramai kawan2x baru
yang sekepala yg kurang sekapala dan yang xsekapala langsung.

yg sekapala adalah best. kurang sekapala xpela kan. yg xsekepala langsung tu means xleh masuk dgn style aku yg ngok ngek ni hurmm xpela. as long as boleh bercakap lagi kira okla. asalkan ko x kacau hidup aku,aku xkacau hidup ko. eh xde xde aku xpernah nak kacau hidup org.kecuali org tu merimaskan aku,aku akan bising skit la. xkaco cuma merungut je. hahahha pelik?? mmg benar!! ala korang pun camtu gak kang. kalau org yg korang rasa merimaskan hidup korang pasti korang ada umpat2x skit kann kann kannnnnnnnnnnn?? manusia!! xperlu tipu!! tiada yang sempurna makhluk di dunia ni!! :D semua org ada melakukan kesilapan. Nobody perfect!

ok mari aku kenalkan dengan rakan2x baru di opis baru yakni sebilik la dgn aku. yg aku boleh katakan mereka adalah BEST!! Unit jadual waktu terBAIK wokkkk.. haha cuma ada sorang je la yg xde gambar sbb dia xdtg masa majlis aku ada bawak kamera godang ini.


ok ini adalah ketua unit Jadual Waktu.
Kak Izah. adalah sgt pandai dlm algortihm. terbaikkkk.. anak sulung beliau. comel heh.. :D


Ini Lisz.sudah berumahtangga. yang di pegang itu adalah anak kedua beliau iaitu Kalishah.Artis kita pada entry kali ini. ko tgk nnti lepas2x ni ada je gambar dia dlm entry ni.

budak Kalishah ini adalah comel.Auntie Mun geram dgn kamuu.. tapi kamu takut dgn Auntie Mun mengapa? sbb Auntie Mun bergigi besikah?? haiihhhh

Ini abg kalishah hakim.

Ini adalah Fizah. anak dara sunti. mahu masuk line. sila hubungi saya. seorang yg sungguh berpuitis. sgt baik dan pemurah. i love u la kawan. sbb kamu sekepala dgn saya. cuma tang puitis tu gua xsekepala la ngan kamu. hehehe. tapi saya suka kawan dgn kamu.


Shardilla!! kawan fotografi ku!! suka fotografi seperti aku juga!! cuma beliau hanya amik gambar sekadar suka2x. tgk tgk pegang anak Lisz lagi. Tadi Fizah pun sedang memegang anak lisz juga. dah kata dah budak kecik ini adalah artis untuk entry ni. tapi tu la Auntie Mun nak dkt dia melalak.kecik ati auntie mun tau T___T hehehe

another Unit jadual waktu adalah Alinawate tiada gambar.dia adalah pendiam. ok xmahu ulas panjang sbb dia pendiam heheh. :D tapi dia semacam terror statistik gua kagum!!!

ok itu adalah kawan2x dalam unit jadual waktu yakni sebahagian tugas yang aku kena buat jugak la selain mengajar.buat jadual waktu!! hahaha heaven boleh buat jadual waktu sendiri. Jumaat no class!! ahaha jahat gilerr. xde xde jumaat ada kelas juga. :p

actually gambar2x di atas di ambil semasa majlis makan bersama pelajar. gambar student?? ada... tapiiiiii xperlu la nak tunjuk2x. hahaha kurang asam x?? xpe xde asam pun :P

Saya sayang semua kawan2x saya yang baik baik hati yg tidak suka kutuk2x orang. saya xsuka kawan yang suka kutuk2x org which is not good. tapi saya kutuk gak org, saya kutuk kalau org tu start nak kutuk. gagaggaa jahat eh?? sapa suruh kutuk dulu. kan dah kena kutuk. ok abaikan xde kena mengena. yang penting sayang semua kawan xkira kuat mengutuk atau tidak :p yang pasti kutuk adalah tidak baik. hindarkan. sbb saya juga cuba hindarkan tabiat buruk ni sbb selalu makan diri. hindarkan sekarang. dunia semakin tamat. wallahualam. ok dah bye

love
Munirah Abd