23 February 2010

Hari Lahir Shasha Ibrahim

Salam;

Happy Birthday Shasha Ibrahim aka Nadia Ibrahim
(kenapa panggil shasha?? ntah xigt lah tapi sbb cerita gol & gincu!!)

semoga kita jadi kawan sampai2x bila2x

aku suka kawan ngan ko yg kelakar ini..hahahha
dan juga ko rajin sangat nak masak2x..i likeeeeeeeee :D

semoga panjang umor dan sentiasa di murahkan rezeki

ok stop pasal birthday Shasha Ibrahim aka Nadia Ibrahim

mahu cerita dua kisah kelakar
situasi :
kawan S dan kawan M melepak2x di dalam bilik sambil online online dtg kawan B menyikat rambut di bilik mereka.


kawan P: eh igt kan "gervenne bouquet"
kawan S: apa "durian bukit"

kawan P memandang kawan M sambil gelak tak hengat!!

situasi :
menikmati hidangan lunch antara kawan S,M,P dan A sambil menonton The Spy Next Door di PC P


kawan A: Cheff wan ni dah tua kan!! (sambil tunjuk Jackie Chan di PC P)

kawan P: tu jackie chan la!!!

kawan P,M dan S gelak gelak guling guling... hahahha

notes: cerita ada di olah sikit. tapi tujuan penceritaan tetap sama :D

Photobucket

with love;
Munirah Abd