23 February 2010

Hari Lahir Shasha Ibrahim

Salam;

Happy Birthday Shasha Ibrahim aka Nadia Ibrahim
(kenapa panggil shasha?? ntah xigt lah tapi sbb cerita gol & gincu!!)

semoga kita jadi kawan sampai2x bila2x

aku suka kawan ngan ko yg kelakar ini..hahahha
dan juga ko rajin sangat nak masak2x..i likeeeeeeeee :D

semoga panjang umor dan sentiasa di murahkan rezeki

ok stop pasal birthday Shasha Ibrahim aka Nadia Ibrahim

mahu cerita dua kisah kelakar
situasi :
kawan S dan kawan M melepak2x di dalam bilik sambil online online dtg kawan B menyikat rambut di bilik mereka.


kawan P: eh igt kan "gervenne bouquet"
kawan S: apa "durian bukit"

kawan P memandang kawan M sambil gelak tak hengat!!

situasi :
menikmati hidangan lunch antara kawan S,M,P dan A sambil menonton The Spy Next Door di PC P


kawan A: Cheff wan ni dah tua kan!! (sambil tunjuk Jackie Chan di PC P)

kawan P: tu jackie chan la!!!

kawan P,M dan S gelak gelak guling guling... hahahha

notes: cerita ada di olah sikit. tapi tujuan penceritaan tetap sama :D

Photobucket

with love;
Munirah Abd

4 comments:

  1. hahahahahahahaha
    kawan P yg bagus.x sasul.hehehe

    ReplyDelete
  2. eleh kawan P tu ada je tersasul sebenarnyaaa..alolo

    ReplyDelete
  3. 'A' bukan nama sebenarFebruary 23, 2010 at 10:35 PM

    untung ape dapat kawan macam S dan A!! tak sunyi hidup!

    ReplyDelete
  4. hahahhaa....memang happening dpt kawan-kawan camnih..hehe
    .-= sofia´s last blog ..Hantu Ni Lawak La... =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*