19 February 2010

Malam Berinai Faezah

Salam
first time amik gambar malam berinai ni secara officially.xofficially dah 2x..huhu..dan ini kerja sorang tanpa di temani Razif.tetapi di temani Syira.thank you babe temankan aku malam tu.dan Syira secara tak langsung membantu saya ...yeaahahhh..Patut datang pada sebelah siang esoknya utk majlis akad nikah dan sanding.tapi atas sebab2x tertentu Razif terpaksa buat sorang2x....xpe masterji bagus lihat sahaja hasil gambar di blog masterji http://popshovans.com

apa-apa pun tgk gambar ini dahulu.. :p

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

sekian terima kasih

bye
Munirah Abd