19 February 2010

Malam Berinai Faezah

Salam
first time amik gambar malam berinai ni secara officially.xofficially dah 2x..huhu..dan ini kerja sorang tanpa di temani Razif.tetapi di temani Syira.thank you babe temankan aku malam tu.dan Syira secara tak langsung membantu saya ...yeaahahhh..Patut datang pada sebelah siang esoknya utk majlis akad nikah dan sanding.tapi atas sebab2x tertentu Razif terpaksa buat sorang2x....xpe masterji bagus lihat sahaja hasil gambar di blog masterji http://popshovans.com

apa-apa pun tgk gambar ini dahulu.. :p

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

sekian terima kasih

bye
Munirah Abd

4 comments:

  1. ehem ehemm :)...cantik menawan
    .-= lily lotus´s last blog ..pagi yang colorful =-.

    ReplyDelete
  2. a'aa ek...malam berinai nih blh jadi utk mlm posing2 ngan cam2 jenis baju kan...hehe..idea idea tuh...wahahaha

    regards,
    Triplesmiley
    .-= sofia´s last blog ..Hantu Ni Lawak La... =-.

    ReplyDelete
  3. oh thank you you..chop2x apa yg cantik menawan gambarkah orgnya kah?? hehe

    ReplyDelete
  4. hahha idea idea possing sampai penatt

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*