23 February 2010

Theme Baru ??

Salam;

ye jgn ubah screen anda!! mmg theme baru..masih dlm tempoh percubaan
jika terdapat error sana sini sila kabo kan ye..

apa-apa pun cantik x?? hahahha :p

btw template ini pada asalnya saya jumpa di Nazrien.com berkenan akan ke'simple'an nya

terus mencilok template sebenar dan kemudian mengubahnya menjadi seperti ini.buat sementara waktu gunakan warna hitam sebagai background.ini kerana setelah membaca posting 6 Tips Memilih Tema Yang Sesuai Untuk Blog dan mengambil kira point


3) Tema cerah atau tema gelap? Tema cerah dengan tulisan gelap lebih sesuai kerana lebih memudahkan pembacaan. Tema gelap lebih sesuai digunakan untuk blog bergambar sahaja agar gambar itu akan lebih menarik perhatian pembaca.

oleh itu terjadinya theme hitam ini.
ok dok??

buat sementara ni guna yg ni dulu la ye..agak2x sakit mata kang tukar je bg putih.. :p

jika rajin akan membuat penambahan di sana sini :D

notes 1:  Ini adalah sticky mode scroll down utk entry baru yg terkini lagi hangat :p

with love;
Munirah Abd

5 comments:

  1. kenapa mcm sesak je bground dia?? IMO sesak dgn tulisan dan conteng2an..
    .-= hanif´s last blog ..meet the classmates (1991-1996) =-.

    ReplyDelete
  2. erm.. i think ok kot.. hehehe..
    (kalau baca time mlm gelap btmbah suasana kelam)

    tp tpulang.. as long org bleh baca..
    mgkin slagi xmsuk gmbar bnyk2 nmpak mcm gelap masadpn je..
    nnt dah bnyk n3 bgmbar ok kot..
    .-= hanif´s last blog ..meet the classmates (1991-1996) =-.

    ReplyDelete
  3. meaning u xsuka la kannn..??

    ReplyDelete
  4. okie..saya suke...simple dan kemas...hehehe

    regards,
    Triplesmiley
    .-= sofia´s last blog ..Hantu Ni Lawak La... =-.

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*