25 February 2010

Blog,Twitter,Facebook dan dunia baru

Salam;
Macam dah lama gila kan aku xkeluarkan entry yang byk dalam satu hari.Tujuan blog utk catit segala aktiviti harian untuk paparan anak cucu.Tapi di sebabkan kesibukkan yang melanda telah menyebabkan aku terbatas untuk berblog. InsyaALLAH , akan cuba sedaya upaya selepas ini. Nak nak pula akan kembali berjauhan dengan keluarga.Pasti keluarga mahu tahu cerita anakanda yang sorang ini pabila berada di Ipoh kelak.  :D

Oh kawan2x tak lama je lagi ni saya nak kena pindah ke Ipoh. Tetiba hati cam sayu je nak g kerja jauh jauh. Cam apa-apa je kan. Dah perjalanan hidup tertulis begini redha sahaja. :D
Akan meninggalkan kehidupan stress seorang Software Developer atau lebih mudah di kenali sebagai Programmer.dan akan menempuhi kehidupan yang tidak tahu bagaimana kah nanti? Adakah bertambah stress atau biasa2x sahaja.Harap baik baik sahaja la kan.. Ameen~~

Di sini aku ingin mohon maaf pada kawan2x twitter atau FB jika selama ini status twitter atau FB agak menjengkelkan atau ada nada nada yang macam nak 'mencarut'2x. Please forgive me. Itu semua berlaku atas ketidaksedaran apabila berada dalam keadaan stress. Semua org begitu kan. Cuma tidak tahu bagaimana hendak meluahkannya. Aku harap tidak mengulangi kembali perbuatan tidak semenggah ini apabila berada dalam keadaan stress dalam dunia baru nanti. Ameen~~

Sekali lagi doa kan yang baik baik sahaja ye.

oh sebelum berakhir entry yg konon luahan ini kamu kamu dah follow saya di twitter yang best tu x? Mari cepat follow saya!!

Photobucket

gambar oleh : Muz Musna
Editing by : Munirah

saja nak show off baju cantik ini.. dari Popscapers yang best. oh saya macam nak jumping ship dari canon ke nikon la..tapi duit xcukup lagi... haihh O_o

dengan penuh kasih sayang
Munirah Abd