03 February 2012

Photoshoot with BFF

Assalamualaikum and Hi Guys;

Remember Teaser?

yeahhhh me and my besties Syira telah pergi membuat satu photoshoot di white room milik rakan kami juga iaitu Jabbe Photography.

Tujuan sebenar untuk membuat photoshoot SAJA2x!! Yes saja2x nak test amik gambar kat White Room plus memandang I am getting married soon, so ini kira kenangan for both of us. Especially me yang nak bertukar title ni kan.. hehhee.. (xrasa apa sgt pun.. mungkin lambat lagi kut bln ____ tu ?)

So would love to share with you guys gambar2x yang di tangkap oleh Jabbe. :D













:D


 love; ♥Munirah Abd♥

1 comment:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*