15 February 2012

Dunia gelap

Assalamualaikum and Hi Guys;


Last night adalah nightmare!! Akibat tekan one of switch di atas untuk buka lampu tetiba mentol terbakar dan blackout!! Try tekan naik yang tendang but nothing happened!!!


Panic gilaaaaaaaaaaaa malam tadi and called Hanif. Xmembantu sangat.

Decided untuk terus tido dalam gelap.

But teringat tuan rumah terus call bagitau pasal blackout
Tuan rumah datang tengok. Xboleh nak buat apa sebab dia pun bukan pandai elektrik.. Jahit baju pandai :D

Tuan rumah janji akan datang betulkan after office hour. ok fine..
So malam tadi tido bergelap!!!

Tido usai kata lena xlena of course tak lena sbb panas and rungsing something bad happened.

Ye la duk Ipoh kan.. Dah macam2x cerita dengar.. haih

Alhamdulillah tadi tuan rumah datang dengan electrician betulkan semua semua

And sekarang dunia ku kembali terang. Alhamdulillah :D

kalau xelok gak tadi mmg lari g umah jiran tumpang tido 

 love;
♥Munirah Abd♥

6 comments:

  1. Replies
    1. tu la alhamdulillah sgt2x.. and dlm sejarah jugak la g keje awal n serabai gila hahaha

      Delete
  2. Uishh... sengsorang ke dear?? Kalau akak lah sengsorang, confirm terus cari hotel... Takuttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kat i stay sorang je kat ipoh ni.. dah malas nak pk and malas plak nak kuar.. hehehe so redho je laaa

      Delete
  3. Mun... dah jumpa tak kotak dekat Daiso... Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum berkesempatan nak g daiso lagi kak.. nnti kalau dah g n beli saya tunjuk kat akak .. hehehe :D

      Delete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*