28 May 2011

Jom manjakan diri

Assalamualaikum and Hi Guys;





Aku kan xpernah pun g spa2x ni kesian kan. hari tu patut g ngan housemate tapi xjadi so dia je g sorang. tapi ni ada promotion kat #TiniSpa ni cam best je kan.. tapi tu la kat area KL. Bila masa la pulok aku nak g sana dah sah2x kalau aku balik Selangor balik Banting terus. Xde ke promotion camni kat Ipoh? Kalau ada pasti wajib aku terjah! :D

sapa suka main twitter.bebel sorang2x tapi bebel cam xde hasil sgt kan. kalau mahu hasil mari join ini meh. bebel2x boleh dapat duit woo http://bit.ly/ilvizA :p

♥MA♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*