26 May 2011

Blank ke?

Assalamualaikum and Hi Guys;

Dulu-dulu aku rajin update blog. Semua benda aku canang dalam blog ni. Semua benda yang di buat semua aku kepoh dalam blog. But aku perasan since aku keje (private and goverment) aku punya "nafsu" blogging hilang sikit demi sikit. 

Plus with my current status yang rasa nya my students also read my blog ni rasa cam segan nak mencanang semua benda. Segan wei segan. Kalau dalam kelas I was like a "lion" to them. But dalam blog ni aku cam berubah identiti. I am who I am. Errr. nope. I am not. hahah mana satu ni? 

Dalam blog kekadang kita tak jadi diri sendiri. Kita pretend jadi orang lain walau xbanyak tapi mcm pretend jugak la. Ah jangan ko tipu aku kalau ko xpretend. Manusia ni kalau xpretend bukan manusia. Siapa yang tak pretend anda adalah SUPER BAGUS!! Sbb tu dalam blog aku nampak cam nice la konon. Konon. Ke xnampak nice. Ayat cover? Err rasa x?? Eh rasa ya sebab kalau aku tulis carut carut mati la aku lepas publish terus ummi kol aku marah2x bagi tazkirah. Mak ayah aku baca blog aku ni. Tak tau la kalau mak ayah korang x kesah kan carut carut dlm blog. tapi mak ayah aku kesah. So no carut dalam blog. (kalau ada pun private entry masa kat wordpress dulu)

Tu dalam blog.Kalau  aku dunia realiti. Aku garang macam singa. Just like I said before. I am a "lion" to my student. Haha. Xpercaya asked my student :p

Dan oleh sebab split personality yang aku alami ni. Aku cam berat hati je nak menulis segala benda yang berlaku dalam blog. Nak kepoh cam dulu dulu pun cam asyik fikir banyak kali. "Perlu ke aku tulis? Kang student baca kang malu?Nanti kang heboh dalam kelas kang student mengajuk apa yang aku tulis?" Ha sampai ke tahap situ sungguh. 

Serius!! Aku memang nak berkepoh kepoh dalam blog seperti dahulu kala. Tapi di sebabkan beberapa alasan di atas beserta dengan BLANK lagi la aku dah malas nak menulis. 

Tapi skang macam mana pulak aku boleh menulis dalam blog ni. Ok ini musykil. 


Saiko la ini perempuan!! Hahaha :p

Bye;
♥MA♥

3 comments:

  1. singa berubah identiti?alammakkk..kantoi la plak kan?klu ko cerita pasal cinta kat sini cmane eh?jiwangnye miss muniera ni..heheheeh..luar singa..dlm hati jambu..ada taman...eceh!....hehehe

    ReplyDelete
  2. @NANAaku pernah tulis pastu kena perli ngan student baikk punya. benci aku. aku pun manusia gak ada hati bunga2x. hahaha

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*