14 September 2010

Pagi Syawal

Salam;

Oh lambat sungguh mahu update cerita pagi syawal. ater nak buat macam mana. Pagi raya terus rushing g ampang pastu balik pula ke nogori. hehehe. anyway pagi syawal sempat gak merakam detik2x kegedikkans adik beradik ku di pagi syawal. ala takde la gedik mana pun. ater semua tgh bersiap nak cepat2x. mari lihat dan kenal sorang2x. yang dah kenal bagus la. xkenal meh aku kenalkan meh.

Photobucket
oh ini si bulan bintang aka Munirah Abd. maknanya si tuan tanah ini punya blog :p status belum berkahwin tapi not available. hahahaha oh merangkap juga anak sulung keluarga

Photobucket
Mahirah Abd aka angah aka mak andam keluarga. Kuat melaram dia lah orangnya. make up mmg berejam. hehehhe

Photobucket
ini pula si alang domok atau Mardhiah Abd. dulu kekecik dia chubby. skang kurus. blaja agi. ada bran mau tackle dia. dia adalah singa keluarga kalah kakak sulung :p

Photobucket
si adik bongsu Masturah Abd. Konon2x dia ala-ala wanita melayu terakhir. pfffttt.. oh sudah berpunya. kuat gayut di dahan handphone. xlekang sungguh dgn si handphone :p

maaf gambar adik bongsu yang sensorang tidak ada. dia cameraman hari itu.

Photobucket

Photobucket
gambar keluarga. ya itu ayah dan umi saya. ha ada adik lelaki bongsu yang benar benar bongsu. Muhammad Zaim Abd. Ayah bernama Abdullah L.Abas. Umi pula Badariah Mohd Dom. Keluarga happy family :D Longkai sungguh adik lelaki yang benar benar bongsu tu kan. longkai si longkai. haihhh kakak kakak kementot terutama si kuat melaram.. hahaha jgn tertipu konon dia tinggi itu. dia memakai sandal bertumit tinggi untuk menampakkan beliau tinggi juga. hhaha bijok. :D

Photobucket
kegedikkan di pagi syawal kononnya. :p


oleh;
Bulan Bintang