08 July 2009

Mini Gath #spm2001

last sunday seperti yg di rancang ada mini gath for chatters channel #spm2001
channel ni dah lama bekuburrrr..sbb dulu kan lepas spm kan yg femes adalah mIRC32..
sapa penah guna mIRC32 utk chatting2x ni?? ada lagi ke skang..??
skang ni org heboh ngan ym,facebook,myspace n friendster kann..
hehehe..

oh sangat happy bertemu dgn mereka..walaupun xramai tapi masih best..
tp kalau dapat kumpul ramai2x lagi mesti lagiiiiiiiiiiii best!!!
sepatutnya aina ada masa gath ni..tetapi di saat2x akhir..
aina ada emergency skit..hehehhe..dia masih lagi jet lag lorrr..
so terlepas flight dari KB ke KL..xpe lah di maafkan..
lain kali kita boleh buat lagi..yg lebih properr gituu..

gath ni pun last minute plan..hiksss
so antara yg hadir ialah :
Photobucket
hot mama to-be Bell!!! oh dia adalah kahwin awal..n sgt suka tgk Bell..sbb comell!!
lagipun nick Bell masa dlm chat room pun adalah chomail


Photobucket
ini pula ada Arif aka Fuyo (nick dia) Fuyo yang poyo yg xdisangka2x tersgt loyar buruk..mmg lah dlm chat room pun dia agak loyar buruk..xsangka dlm reality life pun menjadi2x loyar buruk diaa...ngegegge

Photobucket
yeaaaaaaa ini lah dia penceramah bebas yg di jemput khas dari Kedah..Amar atau dikenali sebagai cilikering dlm chat room..hehehhe..penah jumpa dia sebelum ni..after dat dah xjumpa..ni kira second time jumpa la ni..


Photobucket
ini syira..my besties..xperlu di perkenalkan lagi..yes dia pun salah seorang chatters dlm spm2001 gak..

Photobucket
xkenal dia ni?? hiksss..merupakan salah seorang chatter juga dlm spm2001..saat2x perkenalan kami adalah melalui chatroom..kemudian di ikuti dengan kawan2x yg kenalkan..xsangka kann..hahaha..dan sampai sekarang kenal2x..insyaALLAH jodoh jika berpanjangan doakan lah yee kami ke jinjang pelamin.. amin :D

Photobucket
oh yg bertudung hitam di apit oleh saya n bell itu adalah eja..girlfriend kepada Arif.... ye Arif sudah berpunya..jangan usik dia..kalau xkena cepuk ngan eja kang.. hiksss..

Photobucket

Photobucket
kami berkawan 8thn xpernah jumpa..hanya bermsg2x menggunakan friendster dan facebook sahaja..(kecuali amar pernah jumpa)..hubungan persahabatan kami agak rapat..dan sampai sekarang kami masih berhubung..selain dari mereka antara yg saya masih berhubung ialah Aina, Ikien,Jiyna,Khai,Hakeem,Ah Tuck(founder #spm2001).. sgt suka berkawan dengan mereka..

hope persahabatan kita akan kekal hingga ke akhir hayat ye kawan2x..
next will be amar yg akan melangkah bendul saya pada bulan Disember.
insyaALLAH saya akan menghadirkan diri ke majlis bersejarah beliau..

oh lepas ni sapa pulaaaaaaaaaaaaa??

with ♥ ;