25 July 2009

Bertambah nombor??

salam..
hari ni bertambah lagi lah nombor usia ku..
pukul 7++ waktu magrib nnti la waktu saya lahir..


lahir melihat dunia yg penuh dgn warna warni ceria,suram

wahhhhhhhh dulu kecik je baby sulung umi n ayah ni..
but nowwww dah besar gajah!!
dah boleh buat bini!! :P hehhehe
yg penting dah pandai berdikari sikit..sikit..ye sikit je..

byk lagi perkara yg masih bergantung harap pada keluarga dan ter'cinta'

apa-apa pun saya bersyukur saya masih lagi di beri peluang utk merasai usia ini!!
ya harus bersyukur!! berapa usia saya??

umi: ur age is 2+5..


see my umi said my age is 2+5 ye kawan2x.. :D

2+5 on 25th July.. what a nice number isn't it??

Photobucket


happy birthday to Razif (UTeM) dan Hani(SMTMS) juga :D
semoga kalian sentiasa panjang umor dan di murahkan rezeki sokmo..
july babies adalah TERBAIK!!!!..

kenapa??
x percaya??
Beliau juga lahir pada bulan July tp awal 3 hari lah..at least July ok..July :D


mlm tadi telah di kejutkan suprised party from Hanif and siblings..
perancangan terBAIK dari mereka sampai saya xdpt hidu langsung!!
thank you guyssssssssssssss!!! saya sayang andaaaaaaaaaa semua!!!

yg wish my birthday kat facebook juga..terima kasih yaaaaa..

MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU!!! mmmmuahhhh :-*


with ♥ ;

7 comments:

  1. yes agreed, july babies are TERBAEKK!! howw i wish i could make a surprise bday party like that. this year aku tak dpt bday gift pon. tapi tahun ni paling dpt byk dpt wish - thru facebook, damn fb, hahaha

    ReplyDelete
  2. happy belated b'day kak mun

    ReplyDelete
  3. hepi belated besday yang... smoga tercapai segala impian...k...

    ReplyDelete
  4. happy birthday... sori for late~~

    ReplyDelete
  5. lupa nak ucap dlm blog, selamat hari jadik dan mencuri tarikh hari lahir aku. hhahahha

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*