25 July 2009

Bertambah nombor??

salam..
hari ni bertambah lagi lah nombor usia ku..
pukul 7++ waktu magrib nnti la waktu saya lahir..


lahir melihat dunia yg penuh dgn warna warni ceria,suram

wahhhhhhhh dulu kecik je baby sulung umi n ayah ni..
but nowwww dah besar gajah!!
dah boleh buat bini!! :P hehhehe
yg penting dah pandai berdikari sikit..sikit..ye sikit je..

byk lagi perkara yg masih bergantung harap pada keluarga dan ter'cinta'

apa-apa pun saya bersyukur saya masih lagi di beri peluang utk merasai usia ini!!
ya harus bersyukur!! berapa usia saya??

umi: ur age is 2+5..


see my umi said my age is 2+5 ye kawan2x.. :D

2+5 on 25th July.. what a nice number isn't it??

Photobucket


happy birthday to Razif (UTeM) dan Hani(SMTMS) juga :D
semoga kalian sentiasa panjang umor dan di murahkan rezeki sokmo..
july babies adalah TERBAIK!!!!..

kenapa??
x percaya??
Beliau juga lahir pada bulan July tp awal 3 hari lah..at least July ok..July :D


mlm tadi telah di kejutkan suprised party from Hanif and siblings..
perancangan terBAIK dari mereka sampai saya xdpt hidu langsung!!
thank you guyssssssssssssss!!! saya sayang andaaaaaaaaaa semua!!!

yg wish my birthday kat facebook juga..terima kasih yaaaaa..

MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU!!! mmmmuahhhh :-*


with ♥ ;