05 March 2012

Ceritera Sabtu Ku yang Lepas

Assalamualaikum and Hi Guys;



Attend tunang Huda. Xclassmate masa blaja kat PUO dulu. Yeeeeeeeeeee kan dah bilang ku ini bekas student tpt ku ngajar skang!! Cool kan.. :p (xde maknanya cool..huh) Actually I just fin class ganti. then blaik rumah sat igt nak tukar baju tapi bila tgk jam dah kul 1 lebih.. so called Huda tanya sempat ke nak datang lagi.. N huda paksa datang wooooooo... hihihihiih.. Lagi pun dia kata datang makan je.. ok cool dengan baju xbertukar dgn lebih sopan terus bergegas ke rumah Huda sbb perut pun dah berbunyi keroncong untuk Munirah!! Lapo!!!

Anyway Tahniah Huda dan pasangan atas pertunangan kalian. Majlis kita bakal samaaaaaaaaaa!! :D



Oh ni lepas balik dari rumah Huda.. bersilat pulak kat dapur masak Udang sambal,rebus telur masin, buat tempoyak skit.. Ini adalah makanan makan malam ku ye.. Sayur takde. Cadang nak masak taugeh masak air tapi taugeh kekurangan dalam erti kata lain dah abis di pasaran jadi kita makan je la apa yang ada (itu kata Hanif)


Selain 2 perkara ni kerja hari Sabtu adalah mengemas rumah sehabis baik setelah melihat rumah yang agak tongkang pecah. Serabut kepala!!!!!!! (ada ke orang yang tak serabut tgk rumah bersepah.. semua orang pun akan rasa serabut...huhu kalau xserabut something wrong la dengan kamu.. pergi check doctor Tanjung Rambutan..kidding)



 love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*