12 March 2012

Bila berjumpa...........Gamat!!

Assalamualaikum and Hi Guys;

oh lambat yes lambat. kenduri held Ahad lepas (4th March 2012) huhuhuh.. well well kinda busy laa.. plus all the pic dalam tab. nak update thru tab je at first but then rasa cam xbest. hahaha :p

Oh ini Kenduri Nana.. Kenal Nana thru Isma and Upik. Kenal tak lama tapi cam dah kenal lama.. :D Nana sungguh friendly.. Memang masuk la ngan kitorang yang obvious "otak mereng" sometimes. hahahha

I miss my friends soooooooooooo much.. So Ahad di kenduri Nana adalah aktivit yang sungguh sesuai untuk catch up our latest strory. Syira and me of course la tau cerita masing2x.. But Upik & Isma jarang jumpa so bila dah jumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............. Pakcik sebelah meja makan kenduri pun dok jeling2x sbb ketawa mengilai kami (oh bad!!!!!!!!!!! ya ya we know we are not supposed to behave like gelak macam langsuir... cannot tahan ok especially when hang up with them.. we try our best to be a good muslimah yang MATANG... insyaALLAH...)

 Sebelah kiri berdiri adalah Isma,pengantin lelaki,nana the bride!!!! and upik aka Kamazul Syazana.
Duduk ayu di bawah Syira and of course ayu terlebih tu ME!!

 Posing Peace!! (xgemar.. buat je la dah photog suruh.. nak gedik xmo pulak kan.. dah suruh orang amikkan gambar cukup baik.. hehehe)
 What happened to you Isma.. Mata pandang mana deyyyy...Pegang bunga dah baik dah tu.. Amik berkat kononnya.. Hiks

 Syira,me and upik.. erkkkkkkkkk Nana's behind us.. amboiiiiiiii sempat bagi peace satuuu.. :D husband nana baik gilaa... sopannnnnnnnnnnn je.. hehehe

 Kami berempat.. masih dara.. dannnnnnnnnnnn sudah di miliki ye..
yang best nya perjumpaan kali ini.. finally upik announced something special!! We are happy for you WOMAN!! hahahah
 our shoes.. oh nooooooooo my shoesss.. this time mmg baik je cun cantik.. but in the enddddd... T____T

 wishing tree.. I know this is one of Nana's wish to have wishing tree at her wedding :D







 Yes!!! this is my shoes!! hancuq lebuq.. sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

T_______________T

Syira cakap dah macam kat New Zealand lembu melintas.. hehehhe :D



After kenduri lepak di rumah Upik pulak.. Borak2x lepak2x.. Cukup time waktu pulang ke Ipoh dengan menaiki bas.. yes, saya datang naik bas.. :D


The end

 love;
 ♥Munirah Abd♥