26 September 2011

Syabas Angah. Hebat!!

Assalamualaikum and Hi Guys;  

Mahu berkongsi kejayaan adik saya Angah.. Skang ni bukan main tau diaa... Kelas ko angahhh.. hhehehe
My angah ni doing part time MUA.. MUA tu adalah Make Up Artist or bahasa lain adalah Mak Andam. hehehe.. 

 
  Ini Angah bersama Qii. Make up Qii for Jalan jalan cari makan.. yummmehhhh...
Oh my angah juga ada buat grooming class. So sesiapa yang berminat nak buat grooming class kat institusi/tempat kerja. Boleh hubungi angah.
Antara hasil make up angah.. Cantik x? cantik kannnnnnnnnnnnnn
Berikut pula adalah hasil make up angah bagi hari bahgia merekaaaaa.. :D
So far ramai je yang berpuas hati ngan make up angah. Yang xsuka tu biasala kan. Mana ada semua org akan suka dengan hasil kerja kita ada je silap sana sini. padahal xde apa pun.. kecoh je lebih xmo itu ini.. padahal end up cantik jeee.. (eh apa yg I bebel ni??...ooooopsssssss)

This girl angah ckp time tunang amik.. time nikah and reception pun amik angah. See bagus kan :D

Actually y I up this entry sbb nak kabor kan berita gembira..Angah ada buat promotion yawwww..

Make up for Tunang : RM250 Jatuhhhh.. RM200
Make up for Nikah, Bersanding (2x make up) : RM 600 Jatuhhhhh RM550
Make up for nikah (1x make up) : RM350 Jatuhhhhh RM300

* Tempahan Dibuka SEKARANG..~!
*Sebarang pertanyaan oleh contact Angah di number ini +60193081220

Before tu check dulu schedule angah. Seperti di bawah :-

DATE YG TELAH DIBOOKING UTK MAKE UP BY Myra's Touch up..
sesiapa yang mahu booking blh PM sy @ msg sy 0193081220..

  • 8 Okt - Sabtu : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 9 Okt - Ahad : MAKE UP DI Banting
  • 15 & 16 Okt - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 29 Okt - Sabtu : MAKE UP DI Bukit Jalil
  • 5 & 6 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 12 & 13 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 19 Nov - Sabtu : MAKE UP DI Negeri Sembilan
  • 20 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
  • 26 & 27 Nov - Sabtu & Ahad : USTAZAH PILIHAN ASTRO
So jika inginkan khidmat angah. Hopefully xclash ngan schedule angah :D
Btw nama angah saya is Mahirah ok.. atau panggillan manja xberapa manja di kalangan kawan kawan dia ialah Myra.. Myra keeeeeeeeeee?? hahahhaa :p

So apa tunggu lagi sblm kehabisan ..booked angah segera :D


♥MA♥