31 March 2011

Majlis Resepsi

Assalamualaikum and Hi Guys;

Last sunday(27/3/2011) adalah majlis resepsi untuk sebelah lelaki. Oh saya mmg xsabar untuk majlis hari ahad tu. Sbb dapat melaram sakan la konon. Tapi!!! Xde maknanya.. baju aku labuh mereban reban. Dah alter pun tetap mereban reban sabor je lah.. hahah xpe la aku rasa aku tetap vass hahahhha :p. Ok mari lihat gambar majlis. Namun xbanyak pun sbb banyak dah upload kat facebook. Dan masa majlis di sebabkan baju mereban reban aku xbanyak amik gambar pun yang banyak amik adalah adik bujang aku. Not bad gak dia amik. ada gak la bakat tu :p

sebahagian gadis gadis serta mak mak gadis yang meletop pada hari kejadian
tengok lengan pun dah tau macam mereban kan. tapi i like je tang lengan.. yang mereban tu adalah tang bawah je.. atas ok je aku suka :D
ye aku dan alang adalah ala-ala flower girl la konon hahahha :D
happy face untuk memberi bunga telur!! so selain konon2x flower girl jadi juga bunga telur girl

ececece "1 more step closer" my 2pupu said to me.. cissss.. lambat lagi ntah bila tak tau. ntah ada ntah tidak 

bergambar bersama kedua mempelai yang sungguh ceria
main suap suap cake

family saya bersama kedua mempelai. sayang my little sister Masturah was not there. :( busy ngan exam and assignments katanya). see my ummi over kan duduk tetengah tauuuu. :p
Along dan Siti.
tiga perempuan vogue pada hari kejadian!! hari biasa sememeh. hahaha

keluarga pengantin bersama wan


♥MA♥

1 comment:

  1. muka u neves... finally sempat gak mau post sini... =)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*