08 March 2011

Info ATV

Assalamualaikum and Hi Guys;



Baiklah ini adalah info mengenai ATV yang terletak di Taiping.

Yang kami main ni kami amik pakej FUN RIDE. Kami bayar RM30 untuk 10 minutes. tapi kami dapat main dlm 15 minutes sbb org xde nak tunggu turn main. So boleh main lama skit. Heheh. itu pun rasa dah lama dah tu. hahahahah :D . So FUN RIDE only ride dlm camp base je. Hey even dlm camp base jeee but still adventure especially for the beginners!!! ^___^

Besides, ada pakej lain juga iaitu :-

  • OFF ROAD FUN RIDE for only RM40 . Ini akan explore selama 10minutes ke Kota Sarang Semut.
  • OFF ROAD TO RIVER only RM100. Haaa hok ni mencabar lagi!! masuk sungai keluar sungai,naik bukit turun bukit. So sesuai utk yang dah biasa bermain ATV. Oh ini selama 1 hour ye
  • OFF ROAD TO RIVER & KUBU BATU  for RM150. ni pun hampir sama dgn pakej atas ni. cumanya perjalanan tu tambah 1 hour and half and adalah cabaran-cabaran lain
  • ETC..
Hehehe for more information you guys can visit their blog http://atvadventureparklarutpackage.blogspot.com/
So situ ada banyak lagi informasi dan gambar gambar yang menarik juga :D



Syira,Kamazul,Me and Ismawati

Siapa mahu Ipad free!!! Kamu hanya perlu register di sini. Ayuh apa tunggu lagi!! http://t.co/X5YpBrP

yang benar;
 Muniiera