31 August 2010

Shopping Raya di Ipoh

Salam;

Phewww. Hazab wei hazab giler. Hari ini adalah shopping raya yang paling mencabar keimanan. Nasib baik bukan aku yang drive. Bukan aku drive pun menjadi penumpang pun xleh tahan sabar. Cari parking hampir 1 jam!!! Itu adalah gila xpernah lagi sepanjang hidup aku nak parking begitu susah.

Ya ianya terjadi di Jusco Ipoh!!! Hebat bukan. Ye la dengan cutinya. Semua org sibuk nak buat persiapan untuk raya yang bakal menjelang minggu depan. End up kitorang kuar dari Jusco and pergi ke The Store. Nasib baik senang cari parking. The Store Ipoh best than Jusco. Sbb Jusco Ipoh xbanyak pilihan baju-baju. Agak kureng la. Tapi kat The Strore. Heaven! haha Itu pun aku xde membeli apa pun. Sekadar menemani rakan serumah membeli belah. Memang ada banyak baju tapi xberapa nak berkenan. Berkenan pula saiz habis. Ater sales sampai menggila 70% pasti ramai dah orang yang merembat sebelum itu. Pfftttt

Btw xsabar nak pulang Banting. Yeah yeah balik Banting!!Cant wait!! Woohoo :D

tapi cuti xde kabar berita lagi ni. Harap2x approve. Amin

yang menceceh;
Bulan Bintang