02 November 2009

This Is It : What Say You?

Salam;




last week Saya ada mention yang akan menonton citer This Is It kan
ceritanya adalah superb!!
seolah2x kita pergi melihat konsert MJ's!!
serius tidak tipu!!
jika anda betul2x meminati MJ's pergi pergi sekarang untuk menonton!!
pasti tidak rugi!! :D
sila baca review Muhammad Hanif tentang documentari tersebut
It is a great review by him..I know Muhammad Hanif..
dia hayati citer itu dan best nahh dia akan bagi review terbaik punya :D

Bawah ni pula saya pinjam dari posted wall Putri for me
Putri adalah big fans MJ's
salah satu sebab tgk MJ's last week is because of her
her birthday is just around the corner
so ini adalah birthday present for her la konon :p

I believe Micheal was rather a magician because he made the world to love him. People around the world loved him no matter if you are Muslim, Christian, Hindu, Jewish or whoever you just love him.He's song haihh sangat evergreen,from 80's but till now masih boleh dengar lagi kan ..never out of trend ... We miss u moonwalker

This is It:Its really going 2 b a hell of a concert.Sadly his gone 2 soon 2 Soon!He was awesome,d musicians were awesome esp d girl with electric guitar(shes 2 cool),the stage & effects arghh 2 much words 2 say.I wish I was 1 of d dancer or props that involved in this concert.He really inspired me esp in love with our planet and whale of course =O.Equal with each other etc..semua jari up ,semua star dlm dunia saya bg


Photobucket

with ♥ ;
Bulan Bintang

5 comments:

  1. This Is IT...memang stuju la ngn kakmun...rase cm konsert...+ + audience pon tpuk2 tgn bile abes lagu nih lagu tuh....nanges kot 1st time dia appear kt layar tuh....sedeh too soon lah dia pegi....jahat dorg bunuh dia...wuu t kua cd o dvd o ape2 kne bli n simpan..eh tonton kang simpan habuk2 semut2 bertelur plak...hihihi

    ReplyDelete
  2. Kak Munnnnnnnnnnnnnn first of all terima kasih yang tak terhingga membawa saya melihat cerita nih...kerana saya sendiri pun tak dpt mencari masa membeli tiket ini...thanks pada hanifffffffff....

    saya sangat2 gembiraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hahahahhahahahah tgk arr hari tu bising mcam maner maknanya saya gembira hahahahha....

    siapa yang belum tgk ini adalah minggu terakhir tau ....cepat2 pgi tgk sebelum rugi...rasa cam nak pgi tgk lagi skali...sebab cam tgk konsert tak boring pun kan =)

    ReplyDelete
  3. putri, i think tarikh tayangan cita ni dorg extend lg la.. tp xsure la bape lama.. so pd yg blum g tgk, msih bksempatan lg.. tgk jgn xtgk..

    ReplyDelete
  4. salam mun,

    wah yeker...best nie, sbb k.yan dpt 2 tiket dr sony utk tgk this is it. x sabarnya nk pergi tgk..hehe..cepat2 ler surat dr sony tu sampai kt umah, sbb tayagan dia x lama kan..

    ReplyDelete
  5. baru nak g tgk ptg nih...hehehehehe

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*