06 November 2009

Phobia 2

Salam;


1st of all thank you Nuffnang for the free tix!!
yeahhh..hahah free tix utk menonton Phobia 2
even this movie not in my list untuk di tonton tapi ok lah kan
as long as FREE!!
how  dapat free tix nie??
sonang je..
reply twitter message Nuffnang by reply them the keyword and the url blog.simple as that kann..
so rajin2x la ye bertwitter kalau nak free tix ni..hehhe
tapi ini pun secara kebetulan je ni..
skang ni aku perasan la kan lebihan ticket dari nuffnang je dia akan suh reply message then letak keyword..pastu dpt tiket free kalau kita cepat reply message twitter tu.hehe ke mmg nuffnang ada peruntukkan utk twitter punya user yang juga berdaftar dekat nuffnang n ada blog.hurmm curious di situ??
takpelah takyah pening2x pk as lon as free
n after this kawan2x jika ada nampak message nuffnang dlm twitter suh reply message bagai semua kan..cepat2x buat..mana tau rezeki ada
dan lepastu rajin2x ye follow up..
jgn jadi macam ada org tu kan...igtkan dia xdpt tapi sebenarnya dapat
ha kan dah rugi dah..hehhehe

anyway about this movie
truely speaking la..memandangkan ini citer xde dlm my list nak tgk
so for me its not sooooo great & not soooo sooo but its OK la
nak review lebih2x boleh x?? tapi ala-ala light la
if perasan poster tu ada 5 gambar berlainan kan
ohh yeah mmg ada 5 cerita yang tiada kaitan antara satu sama yang lain
n permulaan ceritaa yang macam apa-apa
yang macam apa-apa pun selubung ngan shawl tatap selubung
oh yes I am a bit penakut bila tgk citer seram!!
n I need shawl or kain for tutup my face
n oso help me to bite that kain or shawl!!
iyaaa aku kalau takut mmg nak gigit gigit..so before I bite someone
better aku bite kain kannn...hehehe
By the way aku suka the last part..citer yang terakhir
ianya adalah berbentuk kelakar seram.
ngekek ngekek para penonton gelak tgk part citer last tu
termasuk aku ok..part ni dah kurang nak tutup2x muka da..


ok ok enuf review xleh nak kasi banyak2x
nnti jadi spoiler plak..

with ♥ ;

6 comments:

  1. tgk preview dkt tv tp akk tak rase seram la... nape ek?? brani sgt ke akk nih?? dkt lipas dgn tikus takut plak... ekekeke... yg pntg takutkan tuhan... perghhh... insaf giler...

    ReplyDelete
  2. Huhuhu....sedih :((

    ha...pasnih ade lagi satu lagi movie tak silap..yg rain berlakon..harap2 ade tiket lebih nnt.. :))

    kalo ade infor nnt habaq mai taw!!

    ReplyDelete
  3. kak reena: betul betul takutkan ALLAH.. :D

    sofia: baik baik akan di info n rajin rajin follow up.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. kalau citer ni seram...
    nak kena ajak "seseorang" pi nengok
    leh terkejut2 manje

    hahahhah

    ReplyDelete
  5. takyah pening camne dapat...yg penting dpt free! hehe...

    ReplyDelete
  6. bestnye..

    jln2 baca blog akak dah klik nuffnang disneyland mun :)

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*