03 November 2009

Amalan Hidup Sihat

Salam;

venue:court badminton di Shah Alam

Photobucket
amacam ada gaya tak
:p sekian lama tinggalkan bidang sukan
last bersukan adalah sekolah menengah
tapi kalau main badminton ni paling last..
if i'm not mistaken adalah pada tingkatan 2 or 3
so boleh agak la kan setelah sekian lama xbersukan kan kepancitannya agak terselah
eventhough aku hanya main pukul2x je..
ater xbawak kasut so ada org tu xbenarkan aku main kat court
dah nak last2x baru kasi main itu pun main pukul2x je..sedih kan :(

Photobucket
org itu bersama adik lelaki menjadi pasangan bergu
mereka gilir2x main..main sampai penat :p

Photobucket
dengan champion..
yeahh she's always the champion!!
ini Syira..kenal kan?? my bff zaman sekolah until now
sgt hebat main badminton :D
look at me..eee muka pancit :p

Photobucket
the girls yang ada pada malam itu

Photobucket
n the boys :D


actually ini adalah aktiviti yang biasa di lakukan oleh budak-budak MU club
memandangkan orang itu adalah sangat aktif
jadinya sekali sekala aku join lah sometime
alang2x BFF pun memang nak main n minta temankan
jadi aku pun join..heheh

selalunya aku kurang skit join aktiviti org itu
bukan apa..kadang2x cam bosan sbb xmain kan..
dok melangut gituuuuuuuuu je..huh
tapi kali ni dapat main yeahhhhhhhhhhhhhhhhh

oh rindu nak bersukan lagi..hahaha

with ♥ ;

3 comments:

  1. erm..enjoy playing bdmnton my dear? next time i bawa u lg k.. but jgn lupa bawa kasut..

    p/s: for those yg nk tau lbih ttg MU fan club ni,
    log on to www.mymanutd.com (forum based)

    ReplyDelete
  2. oi mun, ko reti main ke? habis la kena belasah ngan anif,hahaha

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*