29 September 2007

KAMI

Dear bloggy,
Diz morning again got lab test..but to day is for software testing..huhuhu..Alhamdulillah dpt jwb..tp xtau lah dpt berapa..
Hope En.Suffian bagi markah tinggi..hahah..mid term dah teruk..so lab test ni hope dpt tebus blk..huhuhuhu...yesterday plak ada quiz for da same subject..ahaks..cam biasa la..mcm berbincang je..huhuh..En.Suffian buat dekkk je..hahaha..dah paham sgt kut ngan perangai student dia..ya la 2 sem dia ajar we all..mmg paham sgt laaa..huhuhu
So after class tadi igtkan nak tido..but xtido pun...huhu layan cerita KAMI yg download smalam...ok lah citer dia even though sum part mcm x rapa clear..if x tgk dr episod satu mmg tak paham..so better tgk episod satu..huhuh....tapi kan ramai org ckp cerita ni mcm gol n gincu...For me...between 2 citer ni ada differentnya..Gol n Gincu xbyk flash back n jln cerita simple n cepat paham..but KAMI its complicated..n byk flasback..huhuhuh..apa-apa pun its da same company..no wonder lahh y people said its da same thing...uh ok..N tonite im doing project documentation for SPM...Again!!!!!!! Documentation..arghhhh...nasib baik only one documentation..huhuhuhu..so im doing part 3..ok je la..tinggal lagi satu part je dlm part 3 xbuat lagi..sat lagi buat..then DONE!!!!..After dat cont doing mi bengkel..nak outer mana-mana yg patut...Erkk..tadi on SPM class we all ada taklimat about our pameran..huhuh..sgt takut..our group num 3..eish ntahlah..seram sejuk dah ni..ntah apa yg akan terjadi masa present depan penilai nant..da la ramai yg lalu lalang kat situ..OMG!!!I have no idea wut will be going on dat day...hope everything will be ok...amin~~ Erm..diz evening chat wif Syira..huhuh she got a new blog..finally...then tadi syira minta dowloadkan kawan dia playing piano kat dlm YouTUBE...Sgt hebat kawan syira men piano?? Forgot to ask her?? sapa nama betul dia?? huhuhu