16 August 2013

Syawal 1434

Assalamualaikum and Hi Guys;

Selamat Hari Raya kawan-kawan. Mohon maaf salah silap terkasar bahasa ye.. (ucapan sama mcm instagram. hehe)

Raya tahun ni beraya my side kat rumah opah Negeri Sembilan. :)



Tema purple.. oh ada kisah tentang my baju tu. My baju adalah baju my angah. hahaha. last minute pinjam sebabnya ntah napa pagi raya tu sarung my baju raya tak muat!!! Ketat ya rabbiiiiiiiiiiiiiiii... terus tanya angah ada baju lebih x. Nasib baik muat. kalau x muat pakai la baju ketat ketat tu. hahah. Padahal sebelum balik raya mmg dah test baju tu muat. sekali tak muat. T_____________T 

Saya ketika ini adalah 35minggu :D



Badan sama naik ngan honey pumpkin :p


Tahun depan punya raya insyaALLAH akan bertambah ahli keluarga. Weeeeeeeeeeeee :D

Ni je gambar raya yang ada. Raya tahun ni xberaya sgt. Sbb excited nak tunggu hari beranak je yg lebih. And makan sepuas puasnya time raya kali ni. muahahah ;)

 love; 
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*