01 August 2013

Rindu kat blog tercinta ;p

Assalamualaikum and Hi Guys;

Ntah apa kena ntah aku ni kemain pemalas piang nak menulis kat blog semua. Igt lagi dulu dulu mesti aku akan menulis bila balik kerja. Time zaman kerja KL. walaupun kerja KL aku rasa lagi busyyyyyyyyyyy dari kerja kat Ipoh ni haaaaa.. Time jadi student jgn ckp la ,lagi byk aku menulis. Segala mak nenek semua aku nak citer.. Skang ni........... lagi lagi dah kahwin ni kan.. gila pemalas piang.. dah la dah kawin.. keje lagi.. blaja lagi.. hamikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....... malas piangggggggg... piang pun xmalas mcm ni. T_T

Aku mmg kagum la yg dah beranak pinak.. kerja lagi..n plus kalau ada yg blaja pun.. rajinnya dia update blog kan.. Wa salute weii salute..

Tapi aku syak kemalasan aku ni sbb skang dh ada Instagram.. Senang.. amik gambo terus upload.. pastu kasi caption panjang skekkkkkkkkkkkkkkkk.. jadi lah entri untuk hari itu. hahaha :D


Twitter pun aku dah xaktif.. duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aku lah twitter paling aktif. hahaha..

Ntah la.. xtau la.. tgk la pas raya kang aku cuba aktif skit blog ni..

Dah la aku bayar setiap tahun..tapi xberupdate..

RUGI



 love;
♥Munirah Abd♥