30 July 2012

Pantai Kelanang

Assalamualaikum and Hi Guys;

Excuseeeeee... excuseee..huhuh oh yeah the same day we had another photoshoot which is outdoor.. Yeahhh.. tapi malangnya kami cam lambat bergerak ke lokasi yang sepatutnya.. tapi xpela.. everything going well.. Jabbe and King did their job veryyyyyyyyyyyyyyyyyy welllllllllllll.. suka suka sangat sangat outdoor shoot dekat Pantai Kelanang tu. 

Even theme mmg dah jadi ke laut bagai laut depan mata tika itu (ada paham? ini ayat caca marba jawabnya :D ) Sepatutnya theme kat adalah Bersenang lenang di tepi pantai. Kira macam pegi picnic berdua. Siap bawak bakul,buku semua ni. Tapi malangnya kawasan Pantai Kelanang ketika waktu itu air laut agak pasang jadi kami buat shoot ala-ala jalan tepi pantai no landing landing hindustan atas pasir. Dah la paya bakau. Ah who cares. As long as we are enjoy and end up gambar super lawaaaaaaaaaaaaa.. sukaaaaaaaaaaaaaaa..

Psstt.. My honey pumpkin Hanif demam after photoshoot tu. So malam pertama terawih kami as husband and wife yang konon nak pergi masjid hanya di rumah sahaja. Jadi la kan.. Seronok kahwin ni ada imam sendiri dapat solat bersama sama. Double triple sukaaaaaaaaaaaa :D

ok guysssssssssss Sit back and relax.. Enjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee








her outfit: ThePoplook Dress | Bawal scarf | Kaki ayam (muahahhahahaha)
his outfit : Schwarzenbach Shirt | Jeans | Kaki ayam too 
(hahahahha mempoyo bagitau outfit)

p/s: silap besar la pakai Bawal scarf during the photoshoot. mmg tudung jadi gedik gedik yang agak melampau. :p

picture courtesy from Jabbe Production 

 love;
♥Munirah Abd♥