25 July 2012

Clumsy

Assalamualaikum and Hi Guys;

Astagfirullahalazim..

Subhanallah..

Apa nak jadi dgn Munirah ni...

Memang clumsy. sangat sangat clumsy.

Memang akan blame diri sendiri sepanjang hayat!!

Really hope balik kerja nanti akan jumpa yang "hilang dalam simpanan" tu.

Really really really really hope!!!!

Saya sayangggggggggggggggggggggg sgt "barang" tu. T_______________T




p/s : I know now dalam waktu kerja when I wrote this entry. tapi baru je abis kelas ngajar. dalam kelas tadi pun mcm xtentu arah asik pk benda ni. Nasib baik hari ni kesemua kelas yang ngajar adalah for lab class. Jadi suruh budak2x buat lab n pantau je. N I need a medium to express my feeling right now. And online diary is the best place for me. excuse me please. :(

T________________________________________T

love;
♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*