31 July 2012

Alhamdulillah

Assalamualaikum and Hi Guys;

Sujud syukur kepadamu Ya ALLAH............
Alhamdulillah ku dah jumpa "barang" yang ku sayangggggggggggggggggggg sgt sgt tu..Jumpa dalam kereta at last...

Yang weird ku dah cari dah kat bahagian belakang banyak kali. Tak jumpa gak.

Tapi ALLAH MAHA BESAR, semalam lepas abis kelas and nak balik ofis, masa nak ambil bag kat bahagian belakang kereta mata tertumpu kat alas kaki tempat duduk blakang. Selak sikit. 

"Eh, my **************......" 

Rasa nak melonjak kegembiraan dah masa tu. Tapi cover sbb ada banyak student kat tpt diorang melepak tu. Cepat cepat call Hanif cakap dah jumpa!! N Hanif pun ckp dia rasa pagi semalam dia yakin yang I akan jumpa "barang" kesayangan tu. 


Alhamdulillah...........syukur syukur

Balik rumah buat sujud syukur. :D


Terima kasih Ya ALLAH. 


 love;
♥Munirah Abd♥

2 comments:

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*