08 January 2012

Sweet Chat Cafe

Assalamualaikum and Hi Guys;

 Gambar2x di bawah ni dah lamaaaaaaaaaaa amik.. tapi boleh terlupa nak upload jadikan entri.. erkkk..
 N if I'm not mistaken ni masa makan2x kat Sweet Chat bulan 11 hari tu.. wooooooo lama woooooooo..

Suka makan kat Sweet Chat sbb Pancake Durian je.. :p
I love durian soooooooooooo much.. xkesahla buat apa pun dgn durian tu tatapppppppppp suka..
oh tempoyakkkkk.. (haha tetiba)

 Ini spagetti.. hurmmm rasa dia so-so sbb I rasa I masak lagi sedap.. :p

 Ah ini dia pancake durian.. Terbaik!!

 Air apa ntah ni.. lupa.. ater pegi makan bukan 11 kann.. hahaha

 Nasi ayam.. hurmm ok je kut.. its Hanif's meal actually :D

 Ice lemon teaaaaaaaaa...eh ke tea O ice??  O_oooooo
Ya ampunnnnnnnnnnn... Where can I find this in Ipoh right now!!!???????? Help!!!!  T_____T




 love; ♥Munirah Abd♥