12 January 2012

My vendor bikin promotion!!

Assalamualaikum and Hi Guys;

Siapa bride to be 2012?? Angkat tangaaannnnnnnnnnn.. :D You guys dah dapatkan vendor untuk majlis korang belum.. I mean vendor yang sediakan buat pelamin,hantaran,hiasan bilik tidur, khemah and so on...

I have good news guyssss.. My official vendor aka my wedding planner la pendek citer ada buat promotion for 2012 ni.. Take a look guys..

Package Set 1


Package Set 2

Antara contoh artwork beliau...

 pelamin ni cantik.. simple..:D

 Hantaran yang beliau gubah.. oh beliau guna fresh flower sahaja. :D (heheh I tempah je hantaran gubah2x ni.. sbb xde siapa nak tlg buat.. plus takmo susahkan makcik2x.. jadinya tempah saja senang!!)
 Oh ni pelamin kawan I yang kawen hari tu.. Dia pun amik dgn vendor yang ni..

Haaaaa.. dress ni vendor ni sediakan.. cantik hoh.. oh ini kawan saya yang kawen ari tu.. :D


Vendor aka Wedding Pkanner yang I maksudkan adalah  HABIBAZLAN-furniture & wedding gallery

And beliau adalah rakan sekolah rendah I je sebenarnya.. hahaha sng nak bekerja ngan dia ni.. ater kawan kannn.. hehehhe :D

oh why ada furniture.. haaaaaaa sbb beliau pun ada kedai perabot gak.. hebat kannnnnnn!!! sbb tu leh bagi best price utk set bilik tidor tu.. tapi malangnya I tak amik set bilik tidor pun ngan dia sbb dah g beli dulu sblm pergi buat discussion ngan dia.. hiks..

so bride 2 be 2012..apa tunggu lagi.. go search HABIBAZLAN-furniture & wedding gallery dalam facebook and buat appointment cepat2x ngan beliau.. by next week beliau takde di Malaysia selama sebulan... haaaaaaa cepat cepat.. :D


 love; ♥Munirah Abd♥

No comments:

Post a Comment

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*