20 April 2011

Kekasih Baru

Assalamualaikum and Hi Guys;

Remember kisah saya nak adopt hamster 2 minggu lepas kut hurmm.. Yeah finally berjaya membeli tanpa menunggu duit kss. hahaha.. :p whoooot

So here I presenting to you my new sweethearts  :D


rumah idaman mereka yang dapat di beli dengan harga RM69 kut. kut


RIP Lilo 1st. Yes dia mati sabtu lepas.mati kejung dlm sand bath dia. tak tau napa. walaupun beliau garang tapi tetap suka sakat beliau ketika hayatnya. Sayang hanya seminggu je dapat kita bermanja. T_T


"Arwah" mmg gembira bermain dengan wheelnya. sangat aktif. malam before mati pun aktif. so punca kematian mmg tak dapat di nyatakan. hurmmmm *curious*


 ini adalah si jantan pakcik Lats. Pemalu dan aktif. 


naaa.. pengganti Lilo 1st. Beli sebijik mcm hok 1st. 1st time masuk kandang baru dia kemain happy. Pastu boleh lak bergaduh ngan si Lats. Pantang si Lats main wheel dia pun heboh nak main gok. dah beli another wheel pun nak rebut yg satu tu.. Urghh.. tapi sungguh tino ni mmg garang. Sampai skang aku takut gak nak pegang dia.. hahahha garang bebenor takut weiiiiiii walaupun dia xgigit. takut dia terlepas je actually....... :p and beliau adalah lagi garang daripada si Lilo 1st!! Super Garang!!!


Beliau comel!! Comel sungguh.. Tapiiiiiiiiiii awat garang weiiii.. xpe nnti ko siap ko.. sabtu ni akak lenjan ko kasi mandi wangi2x. hahahha


So harapan aku si Lats and Lilo 2nd ni dapat berikan zuriat pada aku. ngeh ngeh ngeh.. Nak tunggu zuriat dari aku cannot ater tak bernikah agi.. hahhahaha :p



Bye bye

  ♥MA♥

2 comments:

  1. hai..jumpe kamu disini...

    wahhh...geram dgn cage2 yg kamu review tu..

    ReplyDelete
  2. @~LeeyanaRadhi~ haiiiii..

    hehehhe cage diorang super cute kan!! :D

    ReplyDelete

Dear readers,comments make me happy and make me smile!! Yes!! your comments will be moderated.Dont worry about that ok.. Its a procedure to kick out spammer and mosquitos.Thank you.

# NO SPAM OK!!!
# Comment is awaiting on moderation.
# No harsh word!!


Thanks for your comment!! *wink*