01 November 2014

1 Gambar Terbaru anda dan 5 fakta tentang diri anda

Assalamualaikum and Hi Guys;


hahahha taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yeeeeeeeeee I'm pregnant again for no 2!!!!!!! phewwwwwwwwwwwww

hahaha.. supriseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee la sgt kannnn


my due?? 29th Nov 2014.. so today genap 9months!! fuh fuh fuh

unexpected pregnancy actually.. but we accept it as rezeki.. :))

ok 5 FAKTA TENTANG DIRI ANDA ( I will let my husband explain it.. he knows me better.. mls nak describe sendiri kang cam syiok sendiri. hahaha)

as described by en.suami,

1. Seorang yang rajin di dalam pelbagai aspek (ikut mood). Tp paling ketara especially dalam memastikan susun atur brg dlm rumah dlm keadaan kemas. (cuma bila ada hero boy tu dok 'tolong kemas' so kdg2 xtersusun la jugak)

2. Isteri/Mummy penyayang. Nampak je garang scara luaran, tp jauh di dlm hati Munirah's a loving person.

3. Seorang yg pandai bergaya.. 'fashionable woman'.. Kalau nk suh explain pasal gaya tu, kna suruh buat entry pasal wardrobe la plak. But surely, she is an up to date person, baju pregnant pun kena up to date tau.. p/s: baju en.suami 1/4 wardrobe je, the rest is...

4. Penuh keyakinan diri. Walaupun bertubuh kecil comel dan ayu, tp keyakinan diri utk menjayakan ssuatu tu ada. berkat sokongan dan izin en.suami juga, Insyaallah tiada yg tidak dpt dselesaikan. (Caiyok2 for your Master my dear)

5. Negative fact, Munirah mudah terpengaruh. Selalunya en.suami la yg kena jd tukang nasihat or mnarik balik beliau kembali ke realiti. Bnyak sgt mngadap google pn kdg2 jd masalah gk. Klau positif tu en.suami ok lg, tp klau yg negatif, stress gk oooo.. (but don't worry, still under control)

ok bye


 love;
♥Munirah Abd♥