22 December 2014

Hannah Madihah

Assalamualaikum and Hi Guys;



ye presenting my baby princess Hannah Madihah binti Muhammad Hanif

hahahaha ni meraung sbb xsabo nk g shopping.... agagaggagag :p

nk tgk dia senyum g skodeng ig I.. manis senyuman Hannah ni sbb dia ikut mummy..
;D

perihal Hannah Madihah binti Muhammad Hanif


  1. kalau nk tidokan dia kena popok letak kat dada,, overrrrrrrrr!!! Princess kannnn.. abisla opah yg nk jaga kamu dik.. 
  2. minum susu ikut dan dia sbb susu gantung kn.. asal melalak mummy terus sua "susu gantung" (mcm skang sambil mummy update blog sambil Hannah minum "susu gantung" )
  3. blh tau kalau kena tinggal bilik yg takde orang.. apa lg melalak. asal nk angkat bontot dia dah start "ekk..ekk..ekk.. huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhh" so mummy pun "huarghhhhhhhhhhhhhhh" bersama-sama
itu je la kut yg setakat yg I igt dan obvious.. baby lagi kn.. hihi


mana blh gambar Hannah meraung je.. ok mummy muka senyum yg fake!!! Hannah buat muka penyek.. erkkk

psstt flawless tak I.. I just pakai BBCream by Seqybeauty ngan lipgloss :D


hebat lakonan mummy ngan Hannah huhuh 

erghhh badan xkurus lagi!! herghhhhhh :((




esok esok I citer pasal BBCream SeqyBeauty yg awesome tu.. kalau xmenyempat nak tau p terjah instagram Goldilocksinc or FB Page Goldilocksinc

short note: Hannah ada selimut bersama beliau ketika ini. tapi abah beliau amik oegang sat utk tujuan bg molek amik gambo. Abah beliau kata hodoh ada kain...erkkk

love;

♥Munirah Abd♥