11 June 2012

Mrs Hanif :-)


Assalamualaikum and helloooooo. .....

Lama eh I diam membusy kan diri..

Hoooooo busy hoooooo...

Busy kenduri

Busy kerja

Busy menjadi isteri solehah..

Busy honeymoon

N now busy g kursus..(skang tgh rest sambung esok so amik peluang buat coretan skit dlm blog)

Anyway.. Alhamdulillah I selamat menjadi isteri yang sah kepada Motokar Kelisa aka MUHAMMAD HANIF BIN ABD NASIR.

Majlis both side berjalan dengan lancar even ada cacat sikit here n there..

Tapi family members smuanya cool n can hide all the cacatness.. Huhuh.. Bravo guys :-)

Perasaan jadi isteri?

Weird at first amik mas gak nak adapt.. But now alhamdulillah dah blh adapt..

Slowly kami akan belajar lagi utk kebahagian rumahtangga yang kami bina serta dptkan keberkatan dariNYA..

Now berusaha dapatkan anak..lek lek..kami ni dah la pjj.. Lebih2x agi utk bulan ni comfirm terlepas waktu subur hahahhaha sbb kena g kursus 2 bln.. :-p Nvm, kami akan usaha bulan 7 nnti yeeeee.. Hahahaha gila open statement i bagi.. Ye la kan comfirm ramai akan tanya(actually dh ada yg menanya pun).. dah kawen  "bila nak ada anak lak.." COMFIRM!! Kami takkan rancang sbb kami sedar kami dah tuooo.. Jadi kami akan pulun habis baik yeee.. Hahahhahahahaha ceittt..

Ni ada beberapa keping gambar masa akad nikah (26/5/2012) dan resepsi (27/5/2012)

Make up by Sue Hashim Nikah n Resepsi memang amik dia. Sgt cintakan hasil makeup kak sue :D
 Ayah akadkan nikah. Ok nampak I masam. Tgh tahan sebak. Time ni mmg dah nak meleleh.. control control.. tapi gaya gaya cam dah ada nak leleh tu.. huhuhuh :p

 Eh dah ceria kembaliiiii....

Dengan family members.. adik beradik ummi.. semua ni pakcik makcik I.. yang kecik kecik sepupu2x I. I anak sulung. cucu sulung. same goes to my hubby :D

Auwwwwwwwwwwwwwwwww.. hahah di kelilingi with my beautiful cousins 
 gedik nak tunjuk cincin.. bukan nampak pun.. huhuhu :p

 

 Kawan kawan yang meriahkan majlis I... Thank you korangggggggg
 Family member yang banyakkkkkkk bertungkus lumus.. Kakak sayanggggggggg korang semua
 
Craziness bride and groom.. huhuhuh :D

nota cinta: sebelah Hanif punya gambar later on. Tapi cam xmo boh.. sbb make up I xgorgeous pun :( ni gara-gara I degil xmo buat trial make up konon yakin la ni.. sekaliiiiiiiiiiiiiiiii hamikkkkkk huh



lots of love;
Mrs Hanif
Published with Blogger-droid v2.0.4