13 May 2012

Silent for some reason

Assalamualaikum and Hi Guys;

Sorry blog.. been silent for a longgggggggggg time..
of course for some reason :D

distributing my invitation card.. fuhhhhhhh masih ada yg tak bagi alamat.. esok suruh ayah pos kesemuanya..first and last utk post. no more.. so yg xdpt kad tu minta maaf sgt sgt sgt sgt sgtttt.. majlis tak besar mana.. apa-apa pun doakan majlisnya berjalan dgn lancar yaaaa
my girlfriendssssssssssssss throwa "bachelor party" makan makan.. memula Shasha ckp nak makan kat Muhibah n I thought Muhibah tu restoran Mamak.. huhuh..by the way Thank you sooooooooo much girlfriendsssssssssss sayaaaaaaaaaaa.. Sayang korang semua.. Next kita tunggu siapa pulak pemilik tiara tu??
 Oh almost seminggu saya jadi tenaga pengajar untuk kursus Microsoft Access (ASAS) . So ni dah kali kedua saya mengajar org luaq..(praktis utara) Nak jadi lagi?? hurmmmm tgk offer la pas ni.. n also tgk URUSETIA!! :D


 love;
♥Munirah Abd♥