09 December 2013

It's a BOY

Assalamualaikum and Hi Guys;


hahah anak aku dah 3 bulan wei.. baru la nak tebas semak samun dalam blog ni utk update kedatangan Putra Sulung aku tu..


Muhammad Hasif Bin Muhammad Hanif nama di beri.. ecewahhhhhhhhhh




never been upload this picture until today. and xramai pun yang tau aku pregnant.

Secret la sangat kan.. Poyo. Haha

7/9/2013



lahirlah pengarang jantung kami. secara normal dengan bantuan "jus epidural" termasuk lah "kelazatan episiotomy"

dan juga bersalin secara menyerah diri adalah tidak cool kerana terpaksa mengadap "keangkuhan induce"

Alhamdulillah selamat semuanya pada jam 7.55pm dengan keberatan beliau 3.17kg sahaja.

Dan sekarang beliau 3 Bulan.

Sepanjang 3 bulan mak xupdate blog sbb runsing jaundice anak xsihat sihat.

jadi malas update blog bercerita dengan ghairah pasal anak. walaupun mmg ghairah dapat anak sulung anugerah ilahi.

Alhamdulillah kini anakanda bujang teruna sihat sudah. Syukur

Esok esok sambung lagi.

Update laju nak g kelas.

BYE

 love;

♥Mak Muhammad Hasif♥