21 August 2013

Pregnancy Style

19 August 2013

New Semester

Assalamualaikum and Hi Guys;

Result sem lepas sudah dapat. Alhamdulillah. xde yang fail :D

So new semester ni quite excited gak la. Subject yang ala-ala favourite x favourite kena blaja for next semester :D.

Subject for new semester

  •  Current Trend Database (favourite x favourite :p )
  •  Computer Architecture & Compiler ( oh no. T______________T sapa terror jadi sifoo aku)
  •  Advanced Software Engineering   (hurmm.. dulu dapat apa eh SE. B ke C ntah. hahah)

and next semester also new status for me.

and also terpaksa skip class maybe selama sebulan lebih kerana berpantang.

terpaksa la blaja sendiri and cepat cepat catch up blaja ngan kawan kawan. kalau x lost. pastu result xbest.


Hurm..

Guys,

Wish me all the best k for next semester. :D


love;
  ♥Munirah Abd♥

17 August 2013

Words of the day

16 August 2013

Syawal 1434

Assalamualaikum and Hi Guys;

Selamat Hari Raya kawan-kawan. Mohon maaf salah silap terkasar bahasa ye.. (ucapan sama mcm instagram. hehe)

Raya tahun ni beraya my side kat rumah opah Negeri Sembilan. :)



Tema purple.. oh ada kisah tentang my baju tu. My baju adalah baju my angah. hahaha. last minute pinjam sebabnya ntah napa pagi raya tu sarung my baju raya tak muat!!! Ketat ya rabbiiiiiiiiiiiiiiii... terus tanya angah ada baju lebih x. Nasib baik muat. kalau x muat pakai la baju ketat ketat tu. hahah. Padahal sebelum balik raya mmg dah test baju tu muat. sekali tak muat. T_____________T 

Saya ketika ini adalah 35minggu :D



Badan sama naik ngan honey pumpkin :p


Tahun depan punya raya insyaALLAH akan bertambah ahli keluarga. Weeeeeeeeeeeee :D

Ni je gambar raya yang ada. Raya tahun ni xberaya sgt. Sbb excited nak tunggu hari beranak je yg lebih. And makan sepuas puasnya time raya kali ni. muahahah ;)

 love; 
♥Munirah Abd♥

01 August 2013

Rindu kat blog tercinta ;p

Assalamualaikum and Hi Guys;

Ntah apa kena ntah aku ni kemain pemalas piang nak menulis kat blog semua. Igt lagi dulu dulu mesti aku akan menulis bila balik kerja. Time zaman kerja KL. walaupun kerja KL aku rasa lagi busyyyyyyyyyyy dari kerja kat Ipoh ni haaaaa.. Time jadi student jgn ckp la ,lagi byk aku menulis. Segala mak nenek semua aku nak citer.. Skang ni........... lagi lagi dah kahwin ni kan.. gila pemalas piang.. dah la dah kawin.. keje lagi.. blaja lagi.. hamikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....... malas piangggggggg... piang pun xmalas mcm ni. T_T

Aku mmg kagum la yg dah beranak pinak.. kerja lagi..n plus kalau ada yg blaja pun.. rajinnya dia update blog kan.. Wa salute weii salute..

Tapi aku syak kemalasan aku ni sbb skang dh ada Instagram.. Senang.. amik gambo terus upload.. pastu kasi caption panjang skekkkkkkkkkkkkkkkk.. jadi lah entri untuk hari itu. hahaha :D


Twitter pun aku dah xaktif.. duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aku lah twitter paling aktif. hahaha..

Ntah la.. xtau la.. tgk la pas raya kang aku cuba aktif skit blog ni..

Dah la aku bayar setiap tahun..tapi xberupdate..

RUGI



 love;
♥Munirah Abd♥