28 May 2013

1st Anniversary

Assalamualaikum and Hi Guys;

Lamaaaaaaaaa kan xupdate blog.. 
Tiada MOOD satu hal..
Tiada MASA satu hal..
Tak berapa SIHAT satu hal..
Huhuhu


Anyway wanna share something special in my life. wooootsss wooootss wooootss

Kami dah setahunnnnnnnnnnnnnnnnnnn jadi suami isteri yeahhhh.. ALHAMDULILLAH.. 


And since masa anniversary jatuh pada cuti sekolah .. so we decided xnak pegi jejauh.. plus I have doctor appointment n xmo terlepas appointment.. hehe. So my beloved HP choose THE ROOTS, Ipoh untuk kami stay satu malam.. ok la kan dari takde.. My HP pilihkan ORCHARD VILLA HONEYMOON hehe.. 

Gambar gambar dah di share kat Instagram. tapi xpelah nak buh blog gak untuk kenangan katanya :D

Mr. & Mrs Hanif


tepat jam 12tgh malam 26hb 5 semangat bangun tgh malam nak potong cake. sebelum ni I dah tido dulu. HP layan citer korea pastu dia kata layan movie tamil. I mmg selamat membongkang tido.. penat


the jacuzzi. dapat berendam kejap je sbb matahari dah naik kat kapla.. 


toilet yang awesomeeeeeeeeeeee.. tapi I mmg cam org tua skit la asik berpimpin tangan nak turun ngan naik atas.. gila kalau tergelincir satu benda xdpt.. memalam kejut HPteman g shi shi....malu?? kenapa perlu malu ngan HP.. hahahhahaha


hahhaha sebelum ni honeymoon masa kawen HP ada request letak bunga bagai kat hotel yang kitorang g (bukan satu hotel ye kami request setiap kali g hotel mesti request tapi xdo.. kecewa tol).. sekali masuk bilik xde pun.. kali ni request lagi so ni je la yang ada.. jadi la dari takde kan..

Begitula kisah anniversary kami yang very the simple sbb keadaan I xde lah nak sihat mana.. Kudrat xbyk.. kang dah elok kang.. Tgk la.. jalan xcecah bumi I tell you.. hahahahha


 love;
♥Munirah Abd♥