13 February 2013

Sambung

Assalamualaikum and Hi Guys;

Alhamdulillah cita-cita nak sambung belajar hampir terlaksana. Dah 2x postponed tolak tawaran. Kali ni punya tawaran takmo tolak dah. Grab terus. :D

Sambung pengajian dalam peringkat Master. Yang bestnya my class buat kat tpt keje gak iaitu dalam PUO je. hahahah. Kami lecturers ramai-ramai apply panggil org luar sekali untuk cukup kuota pelajar. Alhamdulillah cukup tu yang blh bukak kelas kat PUO. Kalau x masak la nak kena travel g Uni kan. huhuh. Oh Uni adalah tpt masa blaja degree dulu UTeM. :p


So harap otak ni masih lagi cerah untuk terima ilmu. Selama ni dok bagi je. Bagi lak asik benda sama je :p

Doakan saya berjaya ok!!


 love;
♥Munirah Abd♥