26 December 2012

Keek

Assalamualaikum and Hi Guys;

 I'm on KEEK!! Woohooo.. hahah apa nak di woohoo ntah? Gatal register Keek ni. haha :p

 Suara I mcm blerghhhhhhhhhhhh..erkkk hahah :p
 


 love;  
♥Munirah Abd♥

16 December 2012

Tribal Fever

13 December 2012

Barang Lama

Assalamualaikum and Hi Guys; 

Hello blog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Apa khabar blog bersawang!!!!!!?????  Oh blog sorry ya. I've been very very very very busy since November. yang entry November lepas pun main curi curi taip. Ini punya entri pun main curi curi masa. N rasa benda ni perlu di blog untuk kenangan terindah :p (salah satu sbb malas update blog sbb skang busy dgn INSTAGRAM!! hehe)

Anyway last sunday membanting tulang membantu HP kemas bilik termasuk laci meja beliau. Oh My. Sepah sepah sepah sepahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. Of course masa kemas akan jumpa harta karun berbentuk barang lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

So below a few pictures yang sempat I snap antara koleksi "KESAYANGAN" my HP.

Tiket Bas ketip ketip.. muahahha.. He collect this ticket since he knew how to used public transport. 

 Ok this one handphone yang perlu di campak masih di simpan rapi. Ok bang later on dah duk rumah sendiri kelak kita beli almari and letak semua khazanah antik kita dalam tu ye bang :p (I do have my "barang antik" )

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dulu femes PDA ni!! Siapa pakai KAYA. Skang ni henpon henpon dah tak heran. Ko pakai IP5 pun mana da org heran mana dah. SEMUA MAMPU MILIK. Orang Malaysia KAYA RAYA dah skang ni. HEBAT!!

 Oh my suami. No wonder awak sungguh romantik berkata-kata sampai saya cair meleleh. Oh well mmg dah di ketahui since mula bercinta tau dia pandai tulis poems. Bercinta dia byk bagi poems. And masa kahwin hari tu pun dia ada bagi speech siap poems lagi (terharu) So yg ni xheran sgt la.. huhuh

 Antara contoh koleksi peribadi beliau
Ni buku nota tingkatan satu beliau. Bang saya punya habis saya campak buang bang. Hurm

Tu belum tgk siap jumpa nota fizik tingkatan 4!!! Errrrr..


 love;
♥Munirah Abd♥